Profil

Selskabsform

Containerland Danmark er registreret som varemærke i Patent- og Varemærkestyrelsen under Registreringsnummer VR 1992 02963.

Den selvstændige profil anvendes ved markedsføring, salg og udlejning af forskellige former for containere og relaterede produkter.

Containerland Danmark er en afdeling i Bendix Transport Danmark A/S, CVR-nr.: 18 23 61 33. www.bendixtransport.dk

Selskabet er 100% dansk og medarbejderejet, idet selskabets ledende medarbejdere gennemførte et management buy-out den 30. september, 1994.

 

Baggrund

Containerland Danmark har sine rødder i shippingverdenen og blev etableret af Bendix-gruppen den 1. september, 1991 efter ophør af et længerevarende partnerskab med et af landets førende containerudlejningsfirmaer.

Containerland Danmark er derfor i dag en selvstændig afdeling i Bendix Transport Danmark A/S og opererer en større flåde af egne containere.

 

Vision

Containerland Danmark's idegrundlag er uændret, idet vi fortsat har til hensigt at være blandt landets førende operatører indenfor salg og udlejning af containere med stort udvalg til de rigtige priser.

Denne vision har kun været mulig at virkeliggøre og kan kun fastholdes gennem godt købmandskab med kunden i centrum i en fortsat udvikling af produkter og løsninger.

Vi sætter en ære i at imødekomme vore kunders interesser - og i at holde vore løfter.

Containerland Danmark v/Bendix Transport Danmark A/S, CVR-nr.: 18 23 61 33 har en sund økonomi skabt gennem hårdt arbejde og en professionel holdning til og en forståelse for - det, det hele drejer sig om: kunderne

 

Landsdækkende

Containerland Danmark ønsker at være tæt på kunderne og tilbyder hurtig levering over hele landet fra sine landsdækkende depoter.

 

Produktion

Containerland Danmark har gennem en årrække opbygget et internationalt produktionsnetværk, der sikrer en høj kvalitet i vor egenproduktion.

Containerland Danmark markedsfører et meget bredt udsnit af skibscontainere, der primært producers i Fjerne Østen. Alle efter højeste standard med eget prefix CDKU, der er registreret i det internationale bureau BIC i Paris. Se Certifikatet her.

Alle containere godkendes af internationale klassificeringsbureauer som Bureau Veritas, Germanischer Lloyd, American Bureau of Shipping, Llloyds Register o.l.

 

 

 

 

 

 

Henrik Hansen

Salg/Udlejning Vest
Direkte 88 135 432
Mobil    28 454 432
nhh@containerland.dk

 

Flemming Mikkelsen

Salg/Udlejning Øst
Direkte 88 135 434
Mobil    28 454 434
fm@containerland.dk

 

Susan Sjøgren  

Ordrebehandling 
Direkte 88 135 433
sds@containerland.dk